Ankara Halk Ekmek Tatlı Üretimini Artırdı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Ramazan Bayramı öncesi tatlı üretimini artırdı.

Ankara Halk Ekmek Tatlı Üretimini Artırdı

Ekmekte bir marka haline gelen Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası; kaliteli, hijyenik, sağlıklı ve uygun fiyatlı satış politikasını sürdürüyor.           

Usta ellerde hazırlanan fıstıklı ve cevizli baklava 213 derecede 40-45 dakika fırınlanırken, yüzde 100 tereyağı kullanılarak üretilen baklavaları Başkentliler severek tüketiyor. Ramazan ayı nedeniyle artan talep üzerine günlük 200 kilogram baklava üreten Halk Ekmek, kapasitesini günlük 400 kilograma çıkardı.

5 tatlı ustasının hazırladığı ürünlerin arasında Ramazan ayına özel olarak güllaç ve şekerpare de en çok tüketilen tatlıların başında yer alıyor.

Bayramların vazgeçilmez lezzeti baklava, Halk Ekmek Fabrikası güvencesiyle Ramazan ayında da Başkentlilerin sofrasında yer alırken, üretilen tatlılar 5 Başkent Market, 5 Fabrika Satış Mağazası, 2 Başkent Büfe ile 3 Halk Ekmek Bayisinde satışa sunuluyor.

Tam kapanma sürecinde açık olan 15 noktada fıstıklı baklavanın kilosu 69 TL, cevizli baklavanın kilosu ise 49 TL’den satılıyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2021, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner205

banner204