Bir Ankaralının her zaman üzerine düşen görevin farkında olması gerektiğini söyleyen Hilmi Yaman, “Ankaralılar üzerine düşen görevin farkındadır, tüm çabası bu yönde olacaktır. Hemşerilerimizin sahiplenme duygusunun gelişmesi, sosyal kültürel anlamda yeni adımların atılması, birlik ve beraberliğin ebediyen sürmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Yaman, Anıtkabir Özel defterine ayrıca şunları kaydetti:
Aziz Atatürk
Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) olarak huzurunuzda bulunmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin aydınlık geleceğinin merkezi olan Ankara’mızı temsil ediyor olmaktan büyük onur duyuyoruz. Ankaralılar Derneği olarak her birimiz kendi alanımızda Ankara'mıza hizmet ediyor, Ankaralılık bilinciyle ortak hareket ediyoruz. Bu bilinçle Cumhuriyeti’mize olan bağlılığımızı sizin huzurunuzda bir kez daha dile getiriyoruz. Ankaralılık kültürü, Ankaralılık söylemi ve Seymen geleneğini yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. Bu anlamda sosyal ve kültürel adımların atılması, birlik ve beraberliğin gelişmesi için gayretli çabalar içerisinde olacağız. Bir Ankaralı olarak, memleketimiz ve milletimize yaptıklarınız için size ve aziz şehitlerimize müteşekkiriz. Ruhunuz şad olsun.”
Ankaralılar Derneği Anıtkabir'i Ziyaret Etti
Ankaralılar Derneği 16. Olağan Genel Kurulu’nda Genel Başkanlığa seçilen Hilmi Yaman ve yeni yönetim kurulu üyeleri Anıtkabir’i ziyaret etti.

YORUM EKLE
1
Ankara'da PYD/YPG Terör Örgütü Mensubu 16...
2
Ankara-Konya Yolu Ulaşıma Kapatılacak
3
Ankara'da Kötü Koku İhbarından Cansız Beden...
4
TSYD Ankara Kupası'nın Sahibi Ankaragücü
5
Market Fişi 5 TL Eksik Diye Servisten İndirilen...
6
Piknik Zehir Oldu: Serinlemek için Girdiği Gölette...
7
Türk-İş açıkladı: Temmuzda Açlık Sınırı...
8
Ankara'da Frenleri Arızalanan Otobüs Dükkana...
9
Ankara'da Ambulansa Yol Vermeyen Düğün Konvoyunda...
10
Ankara’daki Cemevi Saldırısı: 45 Dakikada Üç...
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
04:13

GÜNEŞ
05:49

ÖĞLE
12:59

İKİNDİ
16:48

AKŞAM
19:59

YATSI
21:29
SIRADAKİ HABER